قیمت سمعک1403{بررسی 4 فاکتور مهم و اثرگذار بر قیمت سمعک}-سمعک پیروزی

قیمت سمعک1403{بررسی 4 فاکتور مهم و اثرگذار بر قیمت سمعک}-سمعک پیروزی

انتخاب سمعک، یکی از مهم ترین تصمیمات زندگی است. اما قبل از هر چیز، سوال بزرگی ذهن شما را درگیر می کند: قیمت سمعک چقدر است؟ عوامل متعددی از جمله فناوری، برند، نوع کم شنوایی و حتی محل جغرافیایی بر قیمت سمعک تأثیر می گذارند. در این مقاله، به صورت شفاف و روشن به تمام این سوالات پاسخ می دهیم و به شما کمک می کنیم تا با آگاهی کامل، سمعک مناسب خود را انتخاب کنید.

 

سمعک یک پروتز صد درصد خارجی می باشد که در ایران تولید نمی شود و بیشتر از کشورهای اروپایی واردات آن انجام می شود ولی خدمات آن در شرکت های مختلف وارد کننده انجام می پذیرد، بنابراین طبیعی است که برای وارد کردن یک کالای خارجی نیاز به تخصیص ارز وجود دارد.


در حال حاضر به علت کمبود تخصیص ارز و واردات ناکافی سمعک به کشور قیمت تمام شده این کالا تقریباً نسبت به گذشته بالاتر می باشد و در اکثریت موارد به ویژه برای بیمارانی که نیاز به سمعک های خاص وجود داشته باشد قیمت آن به صورت آزاد محاسبه می شود.


برای آگاهی از قیمت سمعک های مختلف لازم است انواع سمعک و دسته بندی آن را بشناسیم.

 

انواع سمعک از لحاظ تکنولوژی

۱_ سمعک آنالوگ
۲_ سمعک نیمه دیجیتال
۳_ سمعک دیجیتال
۴_ سمعک هوشمند
۵_ سمعک وایرلس


سمعک آنالوگ

ساده ترین و قدیمی ترین نوع سمعک از لحاظ تکنولوژی به کار رفته در آن می باشد .سمعک آنالوگ می تواند در اشکال پشت گوشی و داخل گوشی میباشد. دارای یک بلندگو ،یک تقویت کننده و یک میکروفون می باشد. در این سمعک صدای ورودی به صورت خطی تقویت می شود یعنی هیچ تغییری در ساختار صدا به غیر از تقویت ایجاد نمیشود، بنابراین ممکن است بیمار از سر و صدای زیاد آن یا نویز زمینه آن شکایت داشته باشد. بنابراین امروزه زیاد از این نوع سمعک تجویز نمی شود .
در حال حاضر نمونه های چینی آن بیشتر وجود دارد که پایین ترین قیمت را دارد .


قیمت سمعک های آنالوگ بسته به مدل پشت گوشی یا داخل گوشی آن در رنج ۶ تا ۸ میلیون تومان می باشد ،در نمونه های داخل گوشی چون نیاز به ساخت پوسته وجود دارد ممکن است هزینه بالاتری وجود داشته باشد.

Samakpirozi-hearingaidcost

 

سمعک نیمه دیجیتال

امروزه این نوع سمعک جایگزین نمونه های آنالوگ شده است ،این نوع تکنولوژی نیز همان اجزای سمعک آنالوگ را دارا می باشد با این تفاوت که چندین برنامه شنیداری مختلف در محیط های متفاوت برای آن تعریف شده که با فشردن یک دکمه که روی سمعک تعبیه شده می توان برنامه سمعک را تعویض نمود. بنابراین این سمعک ممکن است راحتی شنیداری بیشتری برای بیمار داشته باشد.

این سمعک نیز می تواند در نمونه های پشت گوشی و داخل گوشی برای بیماران تجویز شود. سمعک های نیمه دیجیتال در حال حاضر بیشتر در برندهای آلمانی مثل زیمنس ،رکستون و am وجود دارند.

قیمت این سمعک ها در رنج ۸ تا ۱۱ میلیون تومان بسته به مدل و برند آن متغیر میباشد.

 

Samalpirozi-code02-hearingaid cost


سمعک دیجیتال

در این تکنولوژی یک پردازنده دیجیتال یا DSP در سمعک تعبیه شده که به صورت کاملاً دیجیتال و غیر خطی سیگنال ورودی به سمعک را پردازش کرده و در طیف فرکانسی مختلف که قابل تنظیم با نرم افزار می باشد به گوش بیمار ارائه می نماید.
بنابراین اجزای تشکیل دهنده آن شامل میکروفون، بلندگو ،آمپلی فایر و پردازنده دیجیتال می باشد. این تکنولوژی به ما اجازه می دهد تا متناسب با وضعیت شنوایی بیمار و میزان کم شنوایی در فرکانس های مختلف تنظیمات لازم را از طریق کامپیوتر و نرم افزار سمعک برای بیمار انجام دهیم.

 

 

 کلینیک شنوایی سنجی کودکان و بزرگسالان

کلینیک سمعک پیروزی مجهز به دستگاه های شنوایی تخصصی و پیشرفته می باشد و تمام آزمون های شنوایی و تعادل برای سنین نوزاد تا بزرگسال قابل انجام می باشد

Samakpirozi-banner


بنابراین رضایتمندی بیماران از این نوع سمعک بالاتر از نمونه های قبل می باشد. سمعک های دیجیتال در اشکال مختلف پشت گوشی و داخل گوشی قابل سفارش می باشد که بسته به نوع و میزان کم شنوایی برای بیماران انتخاب می شود. در حال حاضر سمعک دیجیتال در برندهای وسیعی از نمونه های اروپایی مثل زیمنس، اوتیکون، برنافون، رکستون..... موجود می باشد.


قیمت تمام شده یک سمعک دیجیتال بسته به نوع و برند و یا مدل سمعک در حال حاضر در رنج قیمتی ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان می باشد.


سمعک هوشمند

سمعک های هوشمند نیز یک نمونه دیجیتال می باشند با این تفاوت که در این سمعک ها پردازش صدا به صورت هوشمند صورت می گیرد و بسته به محیطی که بیمار در آن قرار می گیرد که شلوغ یا کم سر و صدا باشد میزان خروجی صدای سمعک نیز به صورت خودکار تغییر می کند البته بایستی صدای سمعک توسط اودیولوژیست با نرم افزار مربوط به سمعک حتماً برنامه ریزی شود و متناسب با شنوایی بیمار تنظیم گردد.

سمک های هوشمند در حال حاضر بالاترین کیفیت صدا را دارا می باشند به لحاظ کم بودن نویز زمینه و سر و صدای جانبی سمعک بیماران رضایت بیشتری از این نوع دارند. این سمعک ها نیز در برندهای مختلف اروپایی در مدل های پشت گوشی و داخل گوشی قابل سفارش می باشند. قیمت سمعک های هوشمند در رنج ۱۴ تا ۲۰ میلیون قرار دارند.

سمعک وایرلس

سمعک وایرلس همان تکنولوژی هوشمند را دارا می باشد با این تفاوت که در این سمعک ها از تکنولوژی بلوتوثی استفاده شده و سمعک مجهز به بلوتوث جهت برقراری ارتباط با وسایل جانبی مثل تلفن، موبایل، تلویزیون و غیره می باشد.


سمعک وایرلس جدیدترین تکنولوژی می باشد که در نمونه های پشت گوشی و داخل گوشی و نامرئی بسته به نیاز بیمار قابل سفارش می باشد. بیمار به راحتی می تواند سمعک خود را به گوشی همراه از طریق بلوتوث اتصال دهد و مشابه یک هندزفری از سمعک خود استفاده نماید.


سمعک های وایرلس در رنج قیمتی ۱۸ تا ۳۰ میلیون تومان قرار دارند.

 

Samakpirozi-cost-hearingaid

 

مدل یا شکل ظاهری سمعک و تاثیر آن بر قیمت سمعک

سمعک ها از لحاظ شکل ظاهری به چند دسته تقسیم بندی می شوند:
۱_ سمعک پشت گوشی استاندارد
۲_ سمعک پشت گوشی ریک
۳_ سمعک داخل گوشی
۴_ سمعک نامرئی

از لحاظ قیمتی تفاوت چندانی بین مدل های سمعک وجود ندارد و عامل تعیین کننده قیمت سمعک تکنولوژی به کار رفته در آن می باشد که قبلاً توضیح داده شد.


به صورت کلی می توان گفت سمعک های پشت گوشی استاندارد که دارای قالب و یک لوله اتصال می باشد نسبت به نمونه های دیگر کمی ارزان تر می باشند ولی مدل های پشت گوشی ریک که دارای یک سیم نازک و ظاهری کوچکتر و مخفی تر هستند نسبت به مدل های دیگر کمی گرانتر می باشند و برای نوع خاصی از کم شنوایی که بیشتر در فرکانس های بالا باشد برای بیماران تجویز می شود.

Samakpirozi-model-cost

 

 

عامل تعیین کننده قیمت سمعک

تکنولوژی سمعک مهمترین فاکتور در تعیین قیمت سمعک می باشد. بیماران مختلف بسته به نوع و میزان کم شنوایی که دارند نیاز به انواع مختلفی از سمعک دارند که بایستی با انجام تست شنوایی توسط اودیولوژیست نوع سمعک چه از لحاظ تکنولوژی چه از لحاظ شکل ظاهری برای آنها انتخاب شود. بنابراین انتخاب نوع سمعک یک مسئله سلیقه ای می باشد که بیمار بسته به میل و سلیقه شخصی خود انتخاب میکند، مثلاً ممکن است یک بیمار کم شنوایی خیلی شدید داشته باشد و خودش تمایل به استفاده از سمعک داخل گوشی یا نامرئی داشته باشد در حالی که امکان تجویز سمعک داخل گوشی با این میزان کم شنوایی وجود ندارد.

 

آیا برند سمعک در قیمت آن تاثیری دارد؟


خیر، سمعک ها در برندهای مختلف در تکنولوژی های متفاوت ارائه می شوند که بسته به نوع تکنولوژی به کار رفته در آنها قیمت گذاری می شود.
در تمامی برندها سمعک ها در انواع اقتصادی یا رده پایین، میان رده و رده بالا طبقه بندی می شود که تعیین کننده قیمت سمعک می باشد و معمولاً در برندهای مختلف قیمت هر گروه از این سمعک ها در رنج یکسانی قرار دارد و تفاوت خیلی زیادی در آنها وجود ندارد. مسئله مهم انتخاب برند سمعک از برندهای معتبر اروپایی می باشد که دارای خدمات پس از فروش باشند.

 

جمع بندی

برای تعیین قیمت سمعک اولین کار انجام آزمایشات شنوایی سنجی می باشد. با توجه به نوع و میزان کم شنوایی و دیگر فاکتورهایی که توسط ادیولوژیست بررسی می شود مدل سمعک برای بیمار انتخاب میشود . یک بیمار ممکن است بتواند از مدل های مختلف استفاده نماید بنابراین رنج قیمتی متنوعی به بیمار ارائه می شود که بیماران می توانند متناسب با بودجه خود سمعک را خریداری نمایند، گاهی اوقات نیز بیماران نوع خاصی از کم شنوایی دارند که لازم است نوع خاصی از سمعک برای آنها تجویز شود و ممکن است قیمت بالاتری داشته باشد. بنابراین با مراجعه به کلینیک شنوایی سنجی و انجام آزمایشات شنوایی می توانیم نوع دقیق سمعک را تعیین نماییم و اقدام به خرید کنیم.

برندهای سمعک

سمعک سونیک

سمعک یونیترون

سمعک زیمنس

سمعک برنافن

سمعک فوناک

سمعک ویدکس

سمعک اتیکن

تازه های سمعک

قیمت سمعک1403{بررسی 4 فاکتور مهم و اثرگذار بر قیمت سمعک}-سمعک پیروزی

تست تمپانومتری(Tympanometry) الزامی برای کودکان|تفسیرنتیجه+درمان

برای نوزاد خود کدام تست شنوایی را انجام دهیم؟

نوروپاتی شنوایی یا اختلال طیف نوروپاتی

ثبت پرسش جدید

نام و نام خانوادگی را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید یا ایمیل صحیح نیست
متن را وارد کنید
fast-insta fast-call