باتری سمعک

ارائه باتری سمعک به صورت رایگان

در کلینیک شنوایی سنجی کودکان و بزرگسالان سمعک پیروزی بیماران می توانند از خدمات طلایی ارائه ۴ تا ۶ ماه باتری (باطری) رایگان برای سمعک خود استفاده نمایند.

 

آشنایی با باتری سمعک 

رایج ترین نوع باتری که در حال حاضر برای انواع سمعک ها استفاده می شود باتری روی - هوا (zinc-air) می باشد که برچسبی روی این باتری ها وجود دارد که به محض برداشته شدن آن باتری فعال می شود بنابراین به بیماران توصیه می شود که فقط هنگام استفاده از سمعک برچسب باتری را برداشته و آن را داخل سمعک خود قرار دهند در غیر این صورت باتری شروع به تخلیه شدن می کند این باتری ها دارای دو سطح مثبت و منفی می باشند که بایستی از جهت درست و با راهنمایی ادیولوژیست داخل سمعک قرار داده شوند. هنگام خرید از باتری سمعک در شرق تهران تمامی توضیحات لازم داده می شود. 

 

باتری سمعک در شرق تهران

 

 قیمت باتری سمعک

 

توصیه می شود قبل از گذاشتن باطری داخل سمعک بعد از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه صبر کنید تا باتری کاملاً فعال شود و بعد آن را داخل سمعک قرار دهید باتری ها را در جای خشک و خنک قرار دهید و از قرار دادن باتری داخل یخچال خودداری نمایید.

توصیه می شود قبل از گذاشتن باطری داخل سمعک بعد از برداشتن برچسب به مدت یک دقیقه صبر کنید تا باتری کاملاً فعال شود و بعد آن را داخل سمعک قرار دهید باتری ها را در جای خشک و خنک قرار دهید و از قرار دادن باتری داخل یخچال خودداری نمایید.

 

انواع باتری سمعک

 

کوچکترین سایز باتری شماره ۱۰ می باشد که در سمعک های داخل گوشی کاربرد دارد و نسبت به سایر انواع باتری ها طول عمر کمتری دارند بزرگترین سایز باتری شماره ۶۷۵ می باشد که در سمعک های پشت گوشی قوی کاربرد داشته و بیشترین طول عمر را در باتری ها دارد باتری های ۱۳ و ۳۱۲ نیز بسته به نوع سمعک می تواند در سمعک های پشت گوشی و یا داخل گوشی استفاده شود.

 

tel:+989125077987 

 

نکات طلایی در افزایش طول عمر باتری

۱-  باز کردن درب سمعک هنگامی که از آن استفاده نمی کنید چون ماندن طولانی مدت باتری داخل سمعک باعث سولفاته شدن آن و خرابی باتری می شود.
2-  قرار دادن باتری در جای خشک و خنک
۳ -خارج نکردن باتری ها از داخل بسته بندی و در نتیجه تماس آن با اشیای فلزی که منجر به تخلیه باتری خواهد شد.
4-  بلافاصله بعد از کندن برچسب، باتری را داخل سمعک قرار ندهید و یک دقیقه صبر نمایید.

چنانچه با رعایت موارد فوق در باتری سمعک طول عمر باتری شما کم می باشد و یا زود تمام می شود ممکن است خرابی مربوط به سمعک شما باشد و بهتر است در این موارد با ادیولوژیست خود مشاوره نمایید.

 

عمر باتری های سمعک پیروزی

 

معرفی انواع برند باتری

در حال حاضر چندین برند باتری وجود دارد که در میان آنها می توان به برندهای ریوواک(Rayovac)؛ دوراسل (Duracell)؛ پاوروان (Power one)؛ زیمنس  (Seimense) اشاره کرد که از بهترین برندهای موجود در باتری می باشند.

 

انواع برند باتری سمعک

 

 باتری سمعک پیروزی

 

شما می توانید با مراجعه به کلینیک شنوایی سنجی در شرق تهران یا همان کلینیک سمعک پیروزی انواع باطری مورد نیاز برای سمعک خود را از برندهای معتبر تهیه نمایید تمامی این باتری ها دو سال تاریخ انقضا داشته و با خیال راحت می توانید برای مدت طولانی آن را نگهداری یا تهیه نمایید.

در کلینیک شنوایی و سمعک پیروزی انواع باتری سمعک در سایزها و برندهای مختلف آماده ارائه به بیماران محترم می باشد.

hearing-aid-battery

باتری سمعک بسته به نوع سمعک در ۴ سایز موجود می باشد:

۱- باتری۱۰

2- باتری ۱۳

3- باتری ۳۱۲

4- باتری ۶۷۵


باتری ۱۰: کوچکترین سایز باتری می باشد که معمولاً در بسته بندی های زرد رنگ یا حلقه های زرد رنگ هست. این باتری مخصوص سمعک های نامرئی و داخل گوشی از نوع کاملاً داخل کانال که کوچکترین سایز سمعک داخل گوشی هست ، می باشد .میانگین عمر این باتری ها بسته به قدرت سمعک بین ۴ تا ۶ روز می باشد.


باتری ۳۱۲: این باتری در بسته بندی های قهوه ای رنگ ارائه می شود که یک سایز نسبت به باتری ۱۰ بزرگتر می باشد. این باتری مخصوص سمعک های داخل گوشی از نوع ite که اندازه بزرگ تری دارد و همچنین سمعک های پشت گوشی ریک که رسیور داخل کانال هست، می باشد. میانگین عمر این باتری یک هفته می باشد.

باتری ۱۳: این باتری در بسته بندی های نارنجی یا قرمز رنگ ارائه می شود و مخصوص سمعک های پشت گوشی می باشد. در اکثر سمعک های پشت گوشی از باتری ۱۳ استفاده می شود. میانگین عمر این باتری ۷ تا ۱۰ روز می باشد.

باتری ۶۷۵: بزرگترین سایز باتری سمعک می باشد که در بسته بندی های آبی رنگ ارائه می شود. این باتری ویژه سمعک های پشت گوشی از نوع سوپر پاور که قدرت بالایی دارند می باشد. میانگین عمر این باتری بین ۱۰ تا ۱۴ روز می باشد.

hearing-aid-battery2
انواع برند باتری سمعک:

- باتری ریوواک

- باتری سیگنیا یا زیمنس

- باتری دوراسل

- باتری دی پاور

- باتری اتیکون

- باتری پاور وان

- باتری فیلیپس

- باتری اکو


قیمت باتری سمعک:

قیمت باتری سمعک بسته به نوع آن متفاوت می باشد و سایز باتری تاثیری در قیمت باتری ندارد. بالاترین قیمت باتری در حال حاضر مربوط به برند ریوواک می باشد که محصول کشور آمریکا هست و هر حلقه آن حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان می باشد. باتری سیگنیا محصول کشور آلمان نیز از کیفیت خوبی برخورد است و قیمت ان ۶۰ تا ۷۰ تومان مییاشد.  قیمت بقیه برندها نیز بسته به کیفیت آنها متغیر می باشد.

hearing-aid-battery3

نحوه خرید باتری سمعک:

باتری های سمعک معمولاً دارای تاریخ انقضا می باشند و حدود ۲ سال می توان آنها را نگهداری کرد. بنابراین بیماران محترم می توانند مصرف سالیانه باتری سمعک خود را خریداری کرده و از آن استفاده کنند فقط بایستی توجه داشته باشند که تا زمانی که نمی خواهند از باتری سمعک استفاده کنند برچسب روی آن را جدا نکنند چرا که به محض جدا شدن برچسب باتری شروع به تخلیه می کند.

از خدمات طلایی سمعک پیروزی ارائه ۴ تا ۶ ماه باتری سمعک در شرق تهران به صورت رایگان برای آن دسته از بیماران می باشد که در کلینیک شنوایی پیروزی برای آنها سمعک تجویز شده است.

برندهای سمعک

سمعک سونیک

سمعک یونیترون

سمعک زیمنس

سمعک برنافن

سمعک فوناک

سمعک ویدکس

سمعک اتیکن

تازه های سمعک

انواع تست های شنوایی کودک

سمعک سوپرپاور چیست؟معرفی بهترین سمعک ها برای کم شنوایی های عمیق

قیمت سمعک1403{بررسی 4 فاکتور مهم و اثرگذار بر قیمت سمعک}-سمعک پیروزی

تست تمپانومتری(Tympanometry) الزامی برای کودکان|تفسیرنتیجه+درمان

پرسش و پاسخ

ملنگ جعفری لک زایی

سلام سمعک دخترم ازنوع زیمنس پشت گوشی است
۱۴۰۱/۱۰/۱۱
operator

اپراتور

سلام باتری ۱۳ استفاده میشود
۱۴۰۱/۱۰/۱۱

ثبت پرسش جدید

نام و نام خانوادگی را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید یا ایمیل صحیح نیست
متن را وارد کنید
fast-insta fast-call