سمعک فوناک

brand icon

کمپانی سمعک فوناک در سال ۱۹۴۷ در زوریخ سوئیس شکل گرفت و پس از آن در سال ۱۹۶۵ این کمپانی به نام Phonak AG تغییر نام یافت. این کمپانی یکی از زیر مجموعه های سونوا از قدیمی ترین کمپانی های تولید کننده سمعک در دنیا می باشد.

کلیه محصولات خانواده فوناک از یک هرم تبعیت می کنند که به ترتیب از قاعده هرم محصولات پایه و یا اقتصادی سمعک با قیمت مناسب شروع شده و تا راس هرم که مجموعه ای از سمعک های پیشرفته تر با امکانات بالاتر و گران تر وجود دارد، البته این به آن معنا نیست که تمامی بیماران بایستی از سمعک های رده های بالاتر استفاده کنند، تجویز سمعک مناسب با توجه به نیاز شنوایی بیمار و تشخیص ادیولوژیست از تمامی رده ها می تواند صورت گیرد.

 

معرفی سمعک فوناک  

 

انواع سمعک فوناک از لحاظ قیمتی - کیفیتی

سمعک های فوناک از لحاظ قیمتی - کیفیتی و تعداد کانال به چهار گروه اصلی طبقه بندی می شوند:

 

1- سمعک های پایه (essential)

این سمعک ها با عدد ۳۰ مشخص می شوند که نشانگر تعداد ۸ کانال فرکانسی می باشد.

 

۲- سمعک های استاندارد

این سمعک ها با عدد ۵۰ مشخص می شوند که نشانگر ۱۲ کانال فرکانسی می باشد.

 

3- سمعک های پیشرفته (advance)

این سمعک ها با عدد ۷۰ مشخص میشوند که نشانگر ۱۶ کانال فرکانسی می باشد.

 

۴- سمعک های پریمیوم (Premium)

این سمعک ها با عدد ۹۰ مشخص می شوند که نشانگر ۲۰ کانال فرکانسی می باشد. رده دیگری از سمعک های پایه با عنوان basic نیز وجود دارند که در سه سطح ۵، ۱۰، ۱۵ و به ترتیب دارای دو، سه و چهار کانال فرکانسی هستند.

 

انواع نسل های خانواده فوناک

- سمعک های Phonak belong

این نسل از خانواده فوناک مربوط به سال ۲۰۱۷ می باشد که به صورت مخفف با حرف b نمایش داده می شود و دارای چهار سطح عملکردی ۳۰، ۵۰، ۷۰ و ۹۰ می باشد. از جمله ویژگی های این نسل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • برنامه اتوماتیک Autosense
  • مدار جدید تراکم غیرخطی فرکانسی sound recover
  • سمعک های پشت گوشی قابل شارژ که با پسوند R مشخص می شوند.

این سمعک ها از لحاظ شکل ظاهری در سه گروه طبقه بندی می شوند:

1. سمعک پشت گوشی از نوع بلندگو داخل گوشی یا ric که به آنها Audeo گفته می شود. این سمعک ها که در اندازه های بسیار کوچک و مخفی پشت لاله گوش می باشند با بلندگو های متفاوت برای انواع مقادیر کم شنوایی قابل تجویز هستند. مدل های قابل شارژ این سمعک در سطح ۳۰ وجود ندارد و در سطح عملکردی ۵۰ به بالا دیده می شود.

 

 سمعک های پشت گوشی فوناک

 

2. سمعک پشت گوشی استاندارد که به آنها bolero گفته می شود. این سمعک ها از نوع پشت گوشی استاندارد با قالب می باشد که بسته به نوع بلندگو اندازه های آنها متفاوت است. در سه سطح قدرتی m ،p ،sp  و در ۴ سطح عملکردی ۳۰، ۵۰، ۷۰ و ۹۰ وجود دارند. نوع شارژی در این سمعک ها نیز تجویز می شود که در سطح عملکردی ۵۰ به بالا و با قدرت رسیور پاور یا p وجود دارد.

 

سمعک های پشت گوشی استاندارد فوناک

 

3. سمعک داخل گوشی که به آنها  virto گفته می شود. این سمعک ها در داخل کانال گوش بیمار قرار می گیرد و بسته به اندازه رسیور یا بلندگو اندازه های متفاوت دارد. از اندازه های کوچک و نامرئی تا اندازه های بزرگتر در چهار سطح قدرتی m ،p ،sp ،up و در چهار سطح کیفیت - قیمتی  ۳۰، ۵۰، ۷۰ و ۹۰ وجود دارد.

 

سمعک های داخل گوشی فوناک

 

 

- سمعک فوناک وینچر (Phonak venture)

این نسل از خانواده فوناک در سال ۲۰۱۶ به بازار عرضه شده که به صورت مخفف با حرف v  نمایش داده می شود. دارای چهار سطح عملکردی ۳۰، ۵۰، ۷۰ و ۹۰ می باشد.
نسل وینچر  دارای ۵ مدل سمعک می باشد که عبارتند از:

  1. پشت گوشی bolero
  2. داخل گوشی virto
  3. پشت گوشی ریک یا Audeo
  4. سمعک مخصوص کودکان اسکای sky
  5. سمعک های سوپر پاور و قدرتمند نایدا Naida

از مشخصات نسل وینچر  می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Autosense

این یک برنامه اتوماتیک است که حاصل ترکیب هفت برنامه مختلف در سمعک می باشد که می تواند قابلیت شنوایی سمعک را برحسب محیطی که بیمار در آن قرار می گیرد تغییر دهد. محیط های مختلف مثل محیط های پر سر صدا، محیط های ماشین، حالت موسیقی و... که سمعک می تواند برنامه مخصوص با هر محیط را برای بیمار مشخص کند.

  • Tinnitus balance

این برنامه مخصوص بیماران با مشکل وزوز گوش می باشند که می تواند با برنامه های مختلف درمانی وزوز صدای گوش بیمار را تسکین دهد.

  • Ip68

این مشخصه، مشخصه استاندارد سمعک و مقاومت آن نسبت به آب و گرد و غبار و رطوبت می باشد.

  • Binaural voice stream

این یک تکنولوژی وایرلس یا بی سیم می باشد که مربوط به ارتباط بین دو سمعک روی گوش بیمار می باشد و از این طریق پردازش گفتار در ۳۶۰ درجه محقق شده و بیمار در محیط های پر سر و صدا و نویزی درک بهتری از صدا خواهد داشت.

 

- سمعک Phonak Quest

این نسل از خانواده فوناک مربوط به قدیمی ترین محصولات فوناک در سال ۲۰۱۴ می باشد که به صورت مخفف با حرف Q نمایش داده می شود. از لحاظ سطوح عملکردی در ۷ سطح 5، 10، 15، 30، 50، 70، 90 عرضه می شوند. از قابلیت ها و ویژگی های این نسل سمعک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Duophone

در این تکنولوژی که مربوط به مکالمه بیمار هنگام تلفن با استفاده از سمعک می باشد به محض نزدیک شدن گوشی تلفن به سمعک سیگنال تلفن به هر دو گوش منتقل می شود و با استفاده از یک شنوایی دو گوشی و کاهش نویز محیطی زمینه بهترین سیگنال به گوش بیمار ارائه می شود و باعث افزایش درک سیگنال تلفن توسط بیمار خواهد شد.

  • Speech in wind

این تکنولوژی مربوط به زمانی است که بیمار هنگام استفاده از سمعک با مواجهه صدای باد مقابله می شود که به محض شنیده شدن صدای باد توسط سمعک سیگنال مناسب تر و بهتر توسط سمعک شناسایی می شود و به گوش بیمار ارسال می شود و فرد وضوح بهتری از گفتار خواهد داشت و جهت یابی بیمار نیز دچار تغییر نخواهد شد.

 

دریافت مشاوره از سمعک پیروزی 

 

- سمعک های سوپر پاور نایدا (Naida)

این خانواده از سمعک های فوناک فقط شامل سمعک های پشت گوشی قدرتمند می باشد که مناسب ترین گزینه برای بیماران با کاهش شنوایی شدید تا عمیق می باشد.
این گروه از سمعک های فوناک برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ به بازار عرضه شد که با داشتن مدارهای تراکمی قوی و قابلیت sound recover بسیاری از انتظارات بیماران با کم شنوایی شدید تا عمیق را برآورده کرده است . از لحاظ عملکردی این سمعک ها در ۴ سطح 30، 50، 70، 90 و در ۲ مدل قدرتی sp و up ارائه شده اند.

مدل های sp با باتری ۱۳ می باشند که مخصوص کم شنوایی های شدید و مدل های  up با باتری ۶۷۵ می باشند که مخصوص کم شنوایی های عمیق تجویز می شوند، بنابراین از لحاظ اندازه مدل up مقداری از مدل sp بزرگتر می باشد.

 

سمعک های سوپر پاور نایدا فوناک

 

از جمله مشخصات سمعک های نایدا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. استفاده از روش های فرمولی تنظیمی جدید و بالا رفتن قدرت درک بیمار
  2. مدارات پردازش فرکانسی جدید sound recover2
  3. استاندارد ip68 و مقاومت در برابر آب و رطوبت
  4. دارای قفل در باتری و هوک مخصوص در کودکان
  5. دارا بودن مدارات کنترل فیدبک قوی

جدیدترین نسل سمعک های نایدا خانواده فوناک امروزه در نسل های مارول و پارادایز ارائه شده که دارای قابلیت های بلوتوثی و ارتباط وایرلس سمعک با وسایل ارتباطی از جمله موبایل می باشد که بیمار به راحتی می تواند صدای گوشی همراه خود را از طریق سمعک دریافت کند.

 

جدیدترین نسل سمعک های نایدا فوناک

 

- معرفی سمعک +vitus

نسل ویتوس فوناک در سال ۲۰۱۸ به بازار سمعک عرضه شد. بنابراین جزو گروه های جدید از سمعک فوناک می باشد. این خانواده در انواع مدل های داخل گوشی و پشت گوشی و پشت گوشی ریک قابل ارائه می باشد و دارای ۶ کانال فرکانسی هست. از لحاظ قیمتی می توان گفت اقتصادی ترین گروه سمعک های فوناک در حال حاضر سمعک های خانواده ویتوس پلاس می باشند.

 

معرفی سمعک +vitus فوناک 

 

- سمعک جدید فوناک: نسل مارول marvel

جدیدترین محصول فوناک که در سال های اخیر به بازار سمعک عرضه شده محصولات خانواده مارول می باشد که بارزترین مشخصه این سمعک ها قابلیت بلوتوثی سمعک می باشد که سمعک را به یک هندزفری برای بیمار تبدیل کرده است و به راحتی بیمار می تواند ارتباط بین سمعک با وسایل بلوتوثی دیگر مثل تلویزیون یا گوشی همراه خود را برقرار کند و صدای آنها را از طریق گوشی خود دریافت نماید. این سمعک ها در چهار سطح عملکردی ۳۰،۵۰،۷۰،۹۰ به بازار عرضه شده است. از مشخصه سمعک های این خانواده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • Direct connectivity

این مشخصه همان قابلیت بلوتوثی سمعک های مارول می باشد که می تواند سمعک را با انواع گوشی اندروید و ios جفت نماید.

 

  • Handsfree call

با استفاده از این قابلیت سمعک به بلوتوث گوشی موبایل بیمار وصل می شود و هنگام برقراری ارتباط تلفنی بیمار نیاز به فشار دادن هیچ دکمه ای برای برقراری تماس ندارد و به صورت خودکار یا اتوماتیک تماس از طریق گوشی برقرار شده و صدا  در گوش فرد  از طریق سمعک شنیده می شود.

 

  • Rechargable

این همان قابلیت شارژی در سمعک های مارول می باشد که مخصوص سمعک های پشت گوشی استاندارد می باشد.  با استفاده از یک پایه شارژر سمعک در پایه شارژر به مدت سه ساعت گذاشته می شود و برای مدت ۲۴ ساعت برای بیمار کار می کند و نیاز به تعویض باتری ندارد.

 

  • Smart apps

این قابلیت باعث می شود بتوانیم با استفاده از اپلیکیشن که روی گوشی همراه بیمار نصب می شود به عنوان یک ریموت کنترل برای سمعک مورد استفاده قرار بگیرد و بیمار بتواند صدای سمعک خود را از طریق این اپلیکیشن کم یا زیاد بکند. این اپلیکیشن با عنوان my phonak  قابل دسترس و تهیه می باشد.

 

سمعک در مشیریه 

 

انواع مدل سمعک مارول

1- سمعک پشت گوشی استاندارد bolero

این سمعک ها از نوع پشت گوشی با قالب می باشند که در دو اندازه و قدرت m و p برای بیمار قابل تجویز می باشد. مدل  پاور یا p قابلیت شارژی دارد و با شارژر قابل استفاده می باشد.

 

 

سمعک پشت گوشی استاندارد bolero 

 

2- سمعک های پشت گوشی ریک

  • Audeo

این مدل پشت گوشی در اندازه های بسیار کوچک و مخفی پشت گوش بیمار با باتری ۱۳ و باتری ۳۱۲ و نوع شارژی ارائه شده است که می تواند انواع میزان کم شنوایی را پوشش دهد.

 

 

 سمعک های پشت گوشی ریک 

 

3- سمعک های سوپر پاور نایدا Naida

این سمعک ها از نوع قدرتمند مخصوص کم شنوایی های شدید تا عمیق تجویز می شود. دو نوع باتری شماره ۱۳ و باتری ۶۷۵ دارد که در دو سطح قدرتی sp و up برای بیمار تجویز می شود.

 

سمعک های سوپر پاور نایدا Naida


۴- سمعک های داخل گوشی virto

این سمعک ها در اندازه های مختلف بسته به میزان کم شنوایی در سایزهای کاملاً داخل کانال (cic) با باتری ۱۰، اندازه کانال با باتری ۳۱۲ و مدل دارای امکانات بلوتوثی با باتری ۳۱۲ که اندکی بزرگتر می باشد.

 

سمعک های داخل گوشی virto 

 

- جدیدترین سمعک فوناک: خانواده سمعک های پارادایز (paradise)

این نسل از خانواده فوناک در سال ۲۰۲۲ به بازار سمعک عرضه شده و جزو جدیدترین و کاملترین محصولات خانواده فوناک می باشد و به عبارتی می توان گفت مکمل نسل مارول هست. قیمت های سمعک متفاوت است و بستگی به مدل آنها بستگی دارد، همچنین به دلیل نوسانات ارز و وارداتی بودن سمعک، لطفا برای اطلاع از قیمت سمعک با کلینیک پیروزی تماس بگیرید. از جمله امکانات و ویژگی های خانواده پارادایز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • Autosense

برنامه اتوماتیک نسل ۴ در این خانواده می باشد که می تواند بسته به محیطی که بیمار در آن قرار می گیرد برنامه و فرمول تنظیمی را برای سمعک بیمار ارائه می کند.

 

  • Connectivity

این برنامه همان قابلیت برقراری ارتباط بلوتوثی با وسایل ارتباطی اندروید و ios میباشد که مشابه نسل مارول سمعک از طریق  بلوتوث قابلیت اتصال به گوشی بیمار را خواهد داشت با این اختلاف که در این خانواده از سمعک ها، سمعک می تواند با هشتم منبع بلوتوثی همزمان جفت شود. همچنین این سمعک قادر خواهد بود با دو دستگاه تلفن همراه نیز متصل شود، این ویژگی به ویژه برای بیمارانی که دو دستگاه گوشی همراه دارند بسیار مناسب می باشد.

 

  • Motion seneor

این ویژگی سمعک را قادر می سازد تا وقتی بیمار در حال حرکت می باشد و در محیط نویزی با نویز بالا قرار دارد بتواند میکروفون سمعک را از حالت دایرکشنال  به حالت omni تغییر یابد و بنابراین باعث می شود نویز محیط حذف شده و با ایستادن و ثابت شدن بیمار قابلیت دایرکشنال فعال شود و سیگنال هدف برای بیمار واضح تر شنیده شود.

 

شنوایی سنجی در مشیریه مشاوره، ویزیت، انجام تست های غربالگری با جدیدترین دستگاه ها و تجویز سمعک را ارائه می دهد. همچنین، شنوایی سنجی کودکان و نوزادان نیز در این کلینیک انجام می شود.

 

انواع مدل سمعک پارادایز

از لحاظ کیفیتی - عملکردی این سمعک ها در چهار گروه وجود دارند ولی در حال حاضر در دو سطح عملکردی ۳۰ و ۵۰ قابل ارائه می باشد و سطوح عملکردی ۷۰ و ۹۰ در ایران وجود ندارند. مدل های قابل ارائه سمعک های پارادایز در حال حاضر شامل دو مدل سمعک پشت گوشی می باشد:

  • سمعک پشت گوشی قدرتمند نایدا
  • سمعک های پشت گوشی ریک Audeo

 

انواع مدل سمعک پارادایز

برندهای سمعک

سمعک سونیک

سمعک یونیترون

سمعک زیمنس

سمعک برنافن

سمعک فوناک

سمعک ویدکس

سمعک اتیکن

تازه های سمعک

وزوز گوش و شیوع آن

سمعک کراس

سمعک‌های بلوتوثی ( وایرلس)

سمعک یک گوش یا دو گوش

پرسش و پاسخ

سمیرا نصرتی

مادرم که مریض هستند ایا امکان سرویس دهی در منزل را دارید .و ایشون سمعک فوناک دارن ولی یک عدد و شنوایی کمی دارن .اگر کمکم کنید ممنون میشم
۱۴۰۱/۰۵/۱۴
operator

اپراتور

سلام لطفا با منشی کلینیک هماهنگ فرمایید ۳۳۳۰۰۱۶۶
۱۴۰۱/۰۵/۱۴

ثبت پرسش جدید

نام و نام خانوادگی را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید یا ایمیل صحیح نیست
متن را وارد کنید
fast-insta fast-call