تعمیرات سمعک

خرابی سمعک یا از کار افتادن آن در برخی موارد با تعمیرات سمعک رفع می شود و اما در بعضی موارد دیگر ممکن است نیاز به تعویض سمعک باشد. خرابی سمعک موردی است که ممکن است برای تمامی افرادی که از سمعک استفاده می کنند پیش آمده باشد چرا که سمعک یک وسیله الکترونیکی پیچیده و حساس می باشد و ممکن است دچار خرابی در هر کدام از قطعات تشکیل دهنده سمعک شود و یا در سمعک هایی که فرسوده شده باشند این قطعات خود به خود از کار افتاده و منجر به خرابی سمعک گردد. هر وسیله الکترونیکی به ویژه سمعک احتیاج به بازدید و سرویس های دوره ای منظم دارد و سرویس سمعک به صورت دوره ای باعث افزایش طول عمر سمعک خواهد شد.

از طرفی آموزش بیمار و نحوه استفاده صحیح از سمعک توسط بیمار نیز در سالم ماندن سمعک و افزایش عمر آن تأثیر زیادی دارد. در بعضی از بیماران که برای تعمیر سمعک به کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مراجعه می کنند بعد از بازدید سمعک متوجه می شویم که سمعک ایرادی ندارد و فقط نحوه نگهداری و نظافت سمعک توسط بیمار به درستی انجام نشده و باعث از کار افتادن سمعک شده است.

ابتدا نگاهی به سمعک و اجزای آن بایستی داشته باشیم. سمعک یک وسیله کمک شنوایی می باشد که عملکرد آن عبارت است از تقویت صدا به میزانی که فرد کم شنوا می تواند از باقیمانده شنوایی خود به طور موثر استفاده کند. از لحاظ عملکردی در ابتدا میکروفون سمعک امواج صوتی را دریافت کرده و متناسب با تغییرات فشار صوتی آنها را به سیگنال الکتریکی تبدیل می کند، سپس سیگنال توسط تقویت کننده اصلی تقویت شده و به رسیور یا گوشی انتقال می یابد تا دوباره به سیگنال صوتی تبدیل شود. سمعک پیروزی واقع در محدوده شرق تهران است که تعمیرات انواع سمعک با برندها و مدل های مختلف را انجام می دهد. برای بهره مند شدن از تعمیر سمعک در شرق با شماره 09125077987 تماس بگیرید. 

 

معرفی اجزای اصلی سمعک 


۱- میکروفون

میکروفون قطعه ای است که وظیفه آن دریافت امواج صوتی از محیط اطراف و تبدیل آن به سیگنال های الکتریکی و دیجیتالی و انتقال به داخل سمعک می باشد. میکروفون معمولاً در قسمت بیرونی سمعک قرار می گیرد و اندازه بسیار ظریف و کوچکی دارد.

 

۲- بلندگو یا رسیور

بلندگو قطعه ای است در انتهای سمعک قرارا دارد که وظیفه آن تبدیل سیگنال های الکتریکی تقویت شده توسط سمعک به ارتعاشات صوتی و انتقال آن به داخل گوش می باشد. این سیگنال ها به وسیله بلندگوی سمعک دوباره به امواج صوتی تبدیل و به گوش بیمار می رسد. بنابراین کیفیت بلندگو در رضایت بیمار از سمعک نقش بالایی دارد و هرچه کیفیت بلندگو بیشتر باشد رضایت بیمار از سمعک بیشتر خواهد بود.

 

۳- تقویت کننده یا آمپلی فایر

این قطعه بین میکروفون و رسیور در داخل بدنه سمعک قرار می گیرد و وظیفه آنالیز اطلاعات جمع آوری شده توسط میکروفون و تقویت این اصوات متناسب با میزان کم شنوایی بیمار و انتقال به بلندگوی سمعک می باشد. در سمعک های نسل جدید این قطعه 100% دیجیتالی می باشد و صدا را در کانال های مختلف فرکانسی پردازش داده و باعث افزایش کیفیت صدای سمعک می شود.

 

۴- در باتری و باتری سمعک

در باتری قطعه متحرک در سمعک می باشد که باتری در داخل آن قرار می گیرد و بسته به سایز سمعک و باتری اندازه های متفاوتی دارد. باطری سمعک منبع تغذیه سمعک می باشد و انرژی لازم جهت کار کردن سمعک از آن تأمین می شود. در سمعک های نسل جدید که به صورت شارژی می باشند باتری قابل شارژ به صورت دائمی در داخل بدنه سمعک تعبیه می شود و دیگر در باتری وجود ندارد و نیازی به تعویض باتری نخواهد بود.

 

کلینیک سمعک پیروزی تعمیرات سمعک در افسریه نیز ارائه می دهد.

 

۵- قطعه بلوتوث سمعک

این قطعه فقط در سمعک های نسل جدید که از تکنولوژی بی سیم و بلوتوثی بهره مند هستند جهت اتصال سمعک با منابع صوتی مثل موبایل، تلفن، تلویزیون ... تعبیه شده است. در اینگونه سمعک ها ارتباط بین دو سمعک در دو گوش نیز به صورت بلوتوثی و بی سیم انجام شده و سبب افزایش کیفیت صدای سمعک و بهبود عملکرد تشخیص و درک گفتار بیمار خواهد شد.

 

6- قالب سمعک

قالب سمعک در سمعک پشت گوشی پروتزی است که از گوش بیمار قالب گیری شده و ساخته می شود و توسط یک لوله و تیوب پلاستیکی به سمعک وصل می گردد. در واقع وظیفه قالب انتقال صدا از سمعک به داخل گوش بیمار می باشد. این قالب می تواند در سایز های مختلف بسته به شکل گوش بیمار و میزان کم شنوایی بیمار ساخته شود. جنس قالب می تواند در دو جنس سخت یا نرم باشد که با توجه به شرایط گوش بیمار قابلیت انتخاب دارد. در سمعک های داخل گوشی قالب سمعک همان پوسته خارجی می باشد که در داخل گوش بیمار جای می گیرد و قطعه ای جداگانه نیست. که جنس این پوسته از مواد سخت و به رنگ پوست بیمار می باشد.

 

مشاوره شنوایی سنجی 

 

۷- تیوب قالب

تیوب، لوله پلاستیکی می باشد که سمعک را به قالب وصل می کند. در سمعک پشت گوشی قالب گوش دارای یک لوله و تیوب ظریف پلاستیکی می باشد که به هوک سمعک وصل شده و باعث انتقال و جریان صدا به گوش بیمار می شود.

 

۸- فیلتر سمعک یا واکس گارد

این قطعه مخصوص سمعک های داخل گوشی می باشد که به صورت یک فیلتر یا توری سفید رنگ کوچک در قسمت خروجی سمعک بعد از بلندگو قرار می گیرد. البته گروهی از سمعک های پشت گوشی که بلندگو داخل گوش بیمار قرار می گیرد نیز دارای این فیلترهای ظریف در قالب سمعک می باشند. این قطعه مصرفی می باشد و بایستی در فواصل زمانی مشخص توسط بیمار تعویض شود. وظیفه این قطعه محافظت از بلندگوی سمعک در مقابل ورود جرم یا رطوبت به داخل کانال گوش بیمار و سمعک می باشد بنابراین نظافت و یا تعویض به موقع آن در سلامت سمعک بسیار اهمیت دارد.

 

۹- توری میکروفون

این قطعه مخصوص سمعک های داخل گوشی می باشد و به شکل یک توری بسیار ظریف و کوچک روی قسمت ورودی میکروفون قرار می گیرد و وظیفه آن محافظت از میکروفون سمعک در مقابل ورود گرد و خاک و یا جرم به داخل سمعک می باشد. بنابراین نظافت این قطعه در سلامت سمعک بسیار اهمیت دارد.

 

اجزای سمعک

 

 

انواع قالب سمعک

اجزای اصلی سمعک

 

چه وقت سمعک نیاز به تعمیر پیدا می کند؟

سمعک در یک سال اول تا وقتی نو و بدون مشکل است نیاز به مراجعه و سرویس دوره ای دارد. این سرویس شامل بازبینی قطعات اصلی شامل میکروفون، بلندگو و تعویض فیلترهای سمعک و تعویض تیوب قالب سمعک و تنظیمات سمعک می باشد. اما بعد از این دوره چنانچه سمعکی از کار بیفتد و صدای سمعک قطع شود و با تعویض باتری و فیلتر سمعک و نظافت و اقدامات اولیه روی سمعک توسط بیمار سمعک صدا نداشته باشد و صدا قطع باشد در این حالت نیاز به مراجعه به کلینیک سمعک و رفع عیب ان می باشد. هنگام تجویز سمعک کلینیک شنوایی سنجی در افسریه تمام نکات مهم برای نگهداری سمعک و نحوه نظافت سمعک را آموزش می دهد. 

 

زمان تعمیر سمعک

 

بهترین مرکز برای تعمیرات سمعک در شرق تهران کجاست؟

سمعک یک وسیله الکترونیکی تخصصی می باشد بنابراین برای انجام هرگونه سرویس و خدمات حتماً بایستی به مراکز معتبر که کار تجویز سمعک انجام می دهند مراجعه کرد.
کلینیک شنوایی سنجی و سمعک بهترین مرکز تخصصی جهت ارائه خدمات تخصصی سمعک می باشد.

در کلینیک شنوایی و سمعک پیروزی کلیه خدمات سمعک و تعمیر سمعک در شرق تهران در برندهای مختلف و انواع سمعک انجام می شود.


رایج ترین خرابی های سمعک کدام هستند؟

با توجه به اجزای تشکیل دهنده سمعک که قبلاً به آن اشاره شد هرگونه نقص یا خرابی در هر کدام از اجزای سمعک شامل میکروفون، رسیور، تقویت کننده و قالب سمعک می تواند باعث از کار افتادن یا خرابی سمعک شود.


انواع خرابی های سمعک

۱- خرابی های مربوط به منبع تغذیه سمعک

همانطور که گفته شد باتری ها به عنوان منبع تغذیه سمعک هستند که بیشتر در چهار سایز ۱۰،۱۳،۳۱۲،۶۷۵ در انواع سمعک ها استفاده می شوند که از لحاظ اندازه و قدرت با هم متفاوت هستند.
شایع ترین خرابی در سمعک شکستگی در باتری سمعک می باشد که علت آن استفاده از باطری های نامناسب و گاهاً اشتباه در سمعک و یا حتی برعکس قرار دادن باتری داخل در باتری و در نتیجه شکستگی در باتری می باشد. در این حالت حتماً بایستی اولاً سمعک از لحاظ کانکتورهای داخل در باتری کنترل شود و در باتری تعویض شود. بنابراین برای جلوگیری از خرابی حتماً بایستی از باتری مناسب و با کیفیت استفاده شود و دقت در جایگذاری باتری صورت گیرد.

 

تعمیر سمعک

 

تعمیر انواع خرابی های سمعک

 

تعمیر منبع تغذیه سمعک


۲- خرابی بلندگوی سمعک

خرابی های رسیور یا بلندگو نیز یکی از مشکلات شایع به ویژه در انواع سمعک داخل گوشی سمعک می باشد. در سمعک های داخل گوش به علت ورود جرم گوش به داخل دهانه سمعک اولین چیزی که آسیب می بیند بلندگوی سمعک می باشد چراکه بلندگو بلافاصله بعد از دهانه خروجی صدای سمعک قرار گرفته است. دستکاری بیش از حد سمعک به ویژه در ناحیه خروجی صدا که فیلتر سمعک قرار دارد می تواند به بلندگوی سمعک آسیب وارد کند. شایع ترین علت خرابی بلندگو در سمعک داخل گوشی هنگام تعویض فیلتر سمعک می باشد، چرا که گاهاً هنگام این کار ضربه به بلندگو وارد شده و از کار می افتد. بنابراین هنگام تعویض فیلتر سمعک های داخلی گوشی بایستی بسیار با احتیاط و ظرافت این کار انجام شود.
نشانه خرابی بلندگو در سمعک می تواند به صورت پارازیتی شدن صدا یا خش خش کردن سمعک و یا حتی از کار افتادن کامل سمعک باشد. در صورت بروز چنین مشکلی بایستی بدون آنکه سمعک دستکاری شود آن را به کلینیک تخصصی سمعک برده و اقدام لازم برای آن انجام شود. معمولاً در خرابی های رسیور بایستی رسیور کاملاً تعویض شود چون اکثرا قابل تعمیر نمی باشد.

 

تعمیر بلندگوی سمعک

 

تعمیر سمعک در کلینیک سمعک پیروزی

 

تعمیرات تخصصی سمعک

 

۳- خرابی میکروفون سمعک

یک مشکل دیگر که در سمعک پشت گوشی و داخل گوشی ممکن است ایجاد شود از کار افتادن میکروفون سمعک می باشد. میکروفون دارای یک دریچه روی سمعک می باشد که در زیر آن دریچه میکروفون قرار گرفته و در واقع ورودی صدای سمعک می باشد. حتماً بایستی دهانه میکروفون سمعک تمیز نگه داشته شود، آن را مراقبت کرد چرا که مسدود شدن دریچه میکروفون با جرم یا هر چیز دیگر باعث از کار افتادن میکروفون و سمعک خواهد شد. علامت خرابی میکروفون قطع صدای سمعک و از کار افتادن آن می باشد. گاهی اوقات با یک نظافت ساده و تمیز کردن ورودی صدا سمعک به کار می افتد ولی در بعضی موارد احتیاج به تعویض میکروفون وجود دارد.

 

تعمیر میکروفون سمعک

 

سمعک را کجا تعمیر کنیم؟

 

۴- خرابی تقویت کننده سمعک، برد سمعک یا آمپلی فایر

مهمترین قسمت در مدار تشکیل دهنده سمعک، تقویت کننده یا مدار پردازشی سمعک می باشد و وجود خرابی در این قسمت باعث از کار افتادن کامل سمعک می شود و در بعضی موارد چاره ای جز کنار گذاشتن سمعک و تعویض کل سمعک وجود ندارد. بنابراین هرچه در نگهداری و سرویس های منظم و دوره ای دقت کنیم خرابی تقویت کننده کمتر خواهد بود.

در بعضی موارد که به ندرت اتفاق می افتد صدای سمعک به طور کامل قطع می شود و پس از بررسی متوجه می شویم که میکروفون و بلندگو سالم می باشند ولی قطعه اصلی سمعک که همان آمپلی فایر یا تقویت کننده می باشد دچار نقص و خرابی شده است، در این موارد متاسفانه نمی توان اقدام به تعویض تقویت کننده کرد چرا که از لحاظ اقتصادی هزینه بالایی دارد و بهتر است که کل سمعک تعویض گردد.

 

تعمیر تقویت کننده سمعک

 

۵- خرابی قالب سمعک و  پارگی تیوپ قالب

یکی از شایع ترین خرابی های که ویژه سمعک های پشت گوشی می باشد، وجود مشکل یا خرابی در قالب سمعک است. مهمترین خرابی در ناحیه تیوب یا لوله قالب که سمعک را به قالب متصل می کند ایجاد می شود. تیوب قالب یک قطعه پلاستیکی می باشد که در اثر گذشت زمان دچار خشکی و سفتی شده و در نهایت ممکن است پاره شود.
علامت مشخصه آن سوت کشیدن سمعک روی گوش بیمار می باشد. بنابراین لازم است در فواصل زمانی ۶ ماهه تیوب قالب تعویض شود تا دچار پارگی نگردد. از طرفی نحوه گذاشتن و برداشتن قالب توسط بیمار در عمر این قطعه بسیار تاثیر گذار می باشد بهتر است هنگام برداشتن سمعک از روی گوش این کار به آرامی و از ناحیه قالب انجام گیرد چرا که اگر سمعک از روی گوش کشیده شود ممکن است پارگی تیوب ایجاد گردد.

 

۶- از کار افتادن سمعک به علت ورود جرم به داخل قالب و یا فیلتر

بسیاری از مراجعات بیماران جهت از کار افتادن سمعک به این دلیل می باشد. وقتی جرم وارد قالب سمعک پشت گوشی و یا فیلتر سمعک داخل گوشی می شود و آن را پر و مسدود می کند دیگر خروجی صدا قطع خواهد شد و صدا نمی تواند از سمعک خارج شده و به گوش بیمار برسد. در این موارد بیمار به اشتباه تصور می کنند سمعک دچار خرابی شده در صورتی که یک نظافت ساده و تمیز کردن قالب و یا تعویض فیلتر مشکل را برطرف می کند.

 

بیشتر بخوانید: شنوایی سنجی در مشیریه
 

۷- خرابی های پوسته سمعک داخل گوشی

پوسته سمعک از جنس مواد پلیمری خشک می باشد، بنابراین با یک ضربه کوچک ممکن است دچار ترک خوردگی و حتی شکستگی کامل شود. علامت مشخصه این خرابی، سوت کشیدن سمعک داخل گوش بیمار می باشد. در سمعک های داخل گوشی لازم است حتماً سمعک در داخل جعبه مخصوص نگهداری شود چرا که ممکن است سمعک جایی بیفتد و یا حتی زیر پا قرار گیرد و دچار شکستگی شود.
بعضی از این شکستگی ها قابل ترمیم می باشند و در بعضی موارد نیاز به قالب گیری مجدد و ساخت پوسته جدید برای سمعک می باشد. در سمعک های داخل گوشی هنگام تعویض فیلتر نیز بایستی دقت کرد چرا که در بعضی موارد می تواند باعث فشار آوردن روی منفذ خروجی صدا و ترک خوردگی آن شود.

 

تعمیر خرابی سمعک داخل گوشی

 

۸- کنده شدن دستگیره یا پین سمعک داخل گوشی

بند سمعک قطعه پلاستیکی می باشد که روی سمعک داخل گوشی زده می شود و نقش آن فقط در جهت درآوردن سمعک از گوش می باشد و هیچ تأثیری روی شنوایی و عملکرد سمعک ندارد. این قطعه نیز یک قطعه پلاستیکی کوچک روی سمعک داخل گوشی می باشد که ممکن است در اثر گذشت زمان خشک شده و کنده و پاره شود. این دستگیره در عملکرد سمعک هیچ تاثیری ندارد و صرفاً جهت خارج کردن سمعک از گوش می باشد. در این گونه موارد باید اقدام به تعویض پین شود. 
این قسمت نیز همانند تیوب قالب ممکن است بعد از گذشت چند ماه دچار خشکی و درنتیجه کنده شدن شود و بایستی با مراجعه به کلینیک سمعک این بند تعویض گردد.
در پاسخ به این سوال بایستی گفت که هزینه تعمیر سمعک بسته به نوع سمعک و اینکه خرابی در کدام یک از اجزای سمعک است بسیار متفاوت می باشد. مثلاً اگر خرابی در ناحیه قالب و تیوب قالب اتفاق بیفتد با حداقل هزینه انجام می شود ولی خرابی های مربوط به تقویت کننده سمعک شاید معادل یک هزینه کامل سمعک باشد، همینطور خرابی های مربوط به میکروفون و بلندگو نیز بسته به نوع آن متفاوت خواهد بود.

 

تعمیر قالب سمعک 

 

خرابی قالب سمعک

 

آیا قالب سمعک تعمیر می شود

 

 

کنده شدن دستگیره یا پین سمعک داخل گوشی 

 

عمر مفید سمعک

هزینه تعمیر سمعک


عمر مفید یک سمعک چقدر است؟

عمر سمعک بسته به نحوه استفاده از سمعک می باشد، اگر بیماران از سمعک های خود مراقبت های لازم را به عمل آورند و سرویس های دوره ای را انجام دهند، قاعدتاً عمر مفید سمعک بیشتر خواهد بود ولی در کل می توان گفت عمر مفید سمعک های پشت گوشی ۶ تا ۷ سال و سمعک های داخل گوشی ۴ تا ۵ سال می باشد و به مرور زمان از کیفیت و بازده سمعک کاسته می شود، ولی سمعک های داخل گوشی نسبت به پشت گوشی به علت تماس مستقیم با کانال گوش و اندازه کوچکتر آن نیاز به مراقبت بیشتری دارد و خرابی های آن نیز بیشتر خواهد بود.

 

اقدامات لازم جهت پیشگیری از تعمیرات سمعک

نظافت و نگهداری و استفاده صحیح از سمعک به ویژه در مدل های داخل گوشی که حساسیت بیشتری دارند در سلامت سمعک موثر می باشد و می توان با رعایت نکاتی از خرابی سمعک جلوگیری کرد. مهمترین این نکات به شرح زیر می باشد:

 

۱- جرم گیری سالیانه گوش ها

جرم گیری و نظافت مجرای گوش نکته بسیار مهم می باشد چرا که اگر گوش جرم زیاد داشته باشد می تواند این جرم ها به مرور زمان با ورود به دهانه و بلندگوی سمعک باعث خرابی سمعک شود، به ویژه در سمعک های داخلی گوشی که مستقیماً داخل گوش بیمار قرار می گیرد. بیمارانی که از سمعک استفاده می کنند به علت وجود سمعک در کانال گوش و تجمع خود به خودی جرم داخل کانال و عدم تخلیه آن باید سالیانه جهت جرم گیری به کلینیک سمعک مراجعه نمایند.

 

۲- تعویض فیلتر و تیوب

در سمعک های داخل گوشی فیلتر سمعک در جعبه های مخصوص و به تعداد در اختیار بیماران قرار می گیرد و باید این فیلتر ها بسته به میزان جرم گوش بیمار و کثیف شدن آنها در فواصل زمانی مشخص تعویض شود. تعویض این فیلترها به راحتی با خارج کردن فیلتر قدیمی و جایگزین کردن فیلتر جدید انجام می شود و نیاز به ابزار خاصی ندارد و توسط بیمار انجام می شود. در سمعک پشت گوشی که فیلتر ندارند نظافت قالب با فرچه های مخصوص و همچنین تعویض تیوب قالب و جایگذاری تیوب جدید بایستی انجام گیرد.

 

فیلتر و تیوب سمعک

 

تعویض تیوب

 

تعویض فیلتر سمعک 

 

۳- مانع شدن از ورود رطوبت به داخل سمعک

ورود رطوبت، آب و یا ترشح گوش به داخل سمعک به ویژه در سمعک های داخل گوشی باعث از کار افتادن بلندگوی سمعک می شود. بعضی بیماران هنگام حمام رفتن فراموش می کنند که سمعک خود را از گوش خارج کنند و بایستی حتماً به این مطلب توجه داشته باشند. در بیمارانی که دچار عفونت گوش میانی و ترشح از گوش هستند نیز به محض ایجاد ترشح باید سمعک از گوش خارج شود. در بیمارانی که در مناطق مرطوب از سمعک استفاده می کنند لازم است سمعک خود را هنگام شب در جعبه مخصوص قرار داده که رطوبت گیر داشته باشد و در باتری کاملا باز باشد تا هوا به سمعک برسد. تمیز کردن، خشک نگه داشتن سمعک با دستمال مخصوص در این موارد توصیه می شود.

 

۴- پرهیز از هرگونه دستکاری در سمعک

بعضی بیماران سمعک خود را مرتباً با باز و بسته کردن در باتری یا تغییرات میزان صدا دستکاری می کنند. در خرابی های پیش آمده برای سمعک نیز باید از هرگونه دستکاری پرهیز شود چرا که می تواند باعث آسیب جدی به سمعک شود.

 

۵- باز کردن درب باتری سمعک در مواردی که استفاده نمی شود

حتماً باید به این مطلب توجه داشت که ماندن باتری داخل سمعک و کار کردن مداوم آن باعث خرابی سمعک می شود. بنابراین مواقعی که نمی خواهیم استفاده کنیم به ویژه شب ها هنگام خوابیدن لازم است در باتری سمعک را باز نموده و سمعک داخل جعبه مخصوص خود قرار دهیم.

 

۶- استفاده از باتری های معتبر

بعضی بیماران برای سمعک خود از باتری های غیر استاندارد و تاریخ گذشته استفاده می کنند که می تواند باعث آسیب جدی به سمعک شود. باطری سمعک بایستی حتماً از مراکز شنوایی و سمعک و از برندهای معتبر با تاریخ مصرف تهیه شود.

 

هزینه تعمیرات سمعک

هزینه تعمیرات بستگی به نوع سمعک و نوع خرابی دارد. اگر خرابی در قسمت میکروفون و بلندگو باشد و نیاز به تعویض این قطعات داشته باشد هزینه خیلی بالایی نخواهد داشت و بین ۴۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان خواهد بود. اگر خرابی در قسمت آمپلی فایر و تقویت کننده باشد هزینه بسیار بالایی خواهد داشت و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست و معادل خرید یک سمعک برای بیمار خواهد بود. هزینه های مربوط به تعویض پین و تعویض تیوب قالب و یا تعویض فیلتر نیز بالا نخواهد بود و خیلی سریع انجام خواهد شد.

 

هزینه تعمیر سمعک 

 

در کلینیک شنوایی و سمعک پیروزی سعی بر این است که در کوتاهترین زمان ممکن و با کمترین هزینه تعمیرات سمعک در برندهای مختلف دانمارکی، آلمانی، سوئیسی و آمریکایی و. .. انجام شود. کلینیک شنوایی سنجی کودکان و بزرگسالان سمعک پیروزی علاوه بر تعمیرات سمعک خدمات تجویز سمعک، انجام تست های شنوایی، مشاوره رایگان و ... تعمیر سمک در شرق تهران را نیز انجام می دهد. 

برندهای سمعک

سمعک سونیک

سمعک یونیترون

سمعک زیمنس

سمعک برنافن

سمعک فوناک

سمعک ویدکس

سمعک اتیکن

تازه های سمعک

وزوز گوش و شیوع آن

سمعک کراس

سمعک‌های بلوتوثی ( وایرلس)

سمعک یک گوش یا دو گوش

پرسش و پاسخ

نسرین دین محمدی

میخاستم قیمت یک عدد سمعک خوب داخل گوش رو بهم بدین حداقل قیمت و حداکثر قیمت رو بفرمایید ممنونم و تعمیر سمعک در کدوم آدرس انجام میشه با تشکر
۱۴۰۱/۰۳/۱۸
operator

اپراتور

کلیه خدمات سمعک در مرکز پیروزی انجام میشود.جهت مشاوره حضورا مراجعه فرمایید.
۱۴۰۱/۰۳/۱۸

ثبت پرسش جدید

نام و نام خانوادگی را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید یا ایمیل صحیح نیست
متن را وارد کنید
fast-insta fast-call