سمعک پیروزی

کلینیک شنوایی سنجی کودکان و بزرگسالان سمعک پیروزی در منطقه چهارصد دستگاه سال ۱۳۷۸ با حضور پزشک متخصص گوش و حلق و بینی و ادیولوژیست شروع به فعالیت کرد کلینیک پیروزی مجهز به دستگاه های شنوایی تخصصی و پیشرفته می باشد و تمام آزمون های شنوایی و تعادل برای سنین نوزاد تا بزرگسال قابل انجام می باشد و در صورت نیاز به درمان دارویی یا جراحی ویزیت توسط پزشک متخصص گوش و حلق و بینی انجام می شود برای آن دسته از بیماران که نیاز به سمعک داشته باشند تجویز سمعک در بهترین و به روزترین برندهای حال حاضر از قبیل oticon ،bernafon widex ،siemense unitron انجام می شود. و خدمات دوره ای رایگان برای بیماران سمعکی شامل تست شنوایی و تنظیم سمعک تا یک سال انجام می شود و تمامی سمعک ها دارای ضمانت نامه های معتبر از یک تا سه سال می باشند. اگر به دنبال سمعک در شرق تهران هستید سمعک پیروزی انتخاب مناسبی برای شماست.

همچنین بیمار می تواند قبل از سفارش سمعک آن را تست نماید و حتی تا یک ماه بعد از تجویز در صورت عدم رضایت آن را مرجوع نماید.

کلینیک سمعک پیروزی برای آن دسته از بیماران که می خواهند هزینه سمعک را از بیمه دریافت کنند مدارک لازم راارائه مینماید. این مدارک شامل شنوایی سنجی و صدور فاکتور معتبر و دستور پزشک متخصص گوش و حلق و بینی می باشد. در کلینیک سمعک پیروزی شما میتوانید قبل از سفارش سمعک را تست و بعد از سفارش تا یک ماه مرجوع نمایید.

 

 راهنمای خرید سمعک از سمعک پیروزی

بیماران بایستی به این نکته توجه داشته باشند که همیشه گرانترین سمعک به معنای بهترین سمعک برای آنها نمی باشد و چه بسا بعضی از بیماران هستند که با تجویز یک سمعک معمولی و نه چندان پیشرفته و گران نیز رضایت بیمار حاصل می شود ولی با یک سمعک پیشرفته بیماری رضایت ندارد سمعک یک کالای پزشکی است و نمی توان بر اساس مارک و مدل تجاری در مورد آن قضاوت کرد گاهی اوقات بیماران که به کلینیک سمعک مراجعه می کنند به دنبال برند یا مارک خاصی هستند ولی بایستی به این نکته توجه داشته باشند که ممکن است آن برند به خصوص نتواند نیازهای بیمار را بر اساس نوع و شکل و میزان کاهش شنوایی و سبک زندگی آن بیمار بر آورده نماید و این مسئله را بایستی به عهده ادیولوژیست خود بگذارند فاکتورهای متعددی در انتخاب نوع و شکل و برند سمعک برای بیمار دخیل هستند که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- میزان کم شنوایی بیمار

۲- شکل منحنی کم شنوایی بیمار یا ادیوگرام

۳- سن بیمار

۴- سبک زندگی و موقعیت اجتماعی بیمار

۵- موقعیت اقتصادی بیمار

خوشبختانه امروزه برندها و مارکهای سمعک به ویژه از نوع دیجیتال و هوشمند که در ایران وجود دارند همگی معتبر می باشند و ساخت بهترین کمپانی های اروپایی و آمریکایی هستند و بیمار به هیچ عنوان نباید نگرانی در مورد اصل بودن یا نبودن و یا به اصطلاح بعضی از بیماران ساخت چین بودن سمعک داشته باشند همگی این سمعک ها از برندهای معتبر با ضمانت نامه های معتبر می باشد که بعد از تجویز سمعک به بیمار قابل ارائه هستند.

 

تماس با کلینیک سمعک پیروزی 

 

در کلینیک سمعک پیروزی از لحظه ورود بیمار تا ساخت سمعک اقداماتی به شکل مرحله به مرحله برای بیمار انجام می شود که در زیر به شرح آن می پردازیم:

۱- معاینه دقیق گوش بیمار و اطمینان از نبود جرم در گوش چنانچه گوش بیمار احتیاج به جرم گیری داشته باشد این کار توسط پزشک متخصص گوش و حلق و بینی حاضر در کلینیک در مرحله اول انجام می گیرد .

 

سمعک پیروزی

 

۲- انجام آزمایشات دقیق شنوایی یا ادیومتری توسط دستگاه های اتوماتیک و کاملا پیشرفته با آزمایش ادیومتری میزان کم شنوایی به طور دقیق سنجش می شود و اطلاعات دقیقی در مورد نوع و شکل کم شنوایی حاصل می شود در واقع آزمایش ادیومتری اصلی ترین آزمایش برای بیمار جهت تجویز سمعک مناسب می باشد.

 

 تست بیمار در سمعک پیروزی 

 

۳- با توجه به میزان و نوع کم شنوایی نوع سمعک که بیمار می تواند از آن استفاده کند به بیمار پیشنهاد می گردد شکل سمعک مورد استفاده خیلی زیاد به نوع و میزان کم شنوایی بیمار بستگی دارد معمولاً برای افت های تا حد متوسط سمعکهای داخل گوشی و نامرئی و برای افت های شدیدتر سمعک پشت گوشی برای بیمار پیشنهاد می گردد نمونه سمعک های مذکور در کلینیک پیروزی برای نمایش و تست روی گوش بیمار وجود دارند که قبل از تجویز و سفارش سمعک برای بیمار می توان این مدل ها را روی گوش بیمار امتحان کرد و سمعک مناسب را برای بیمار تجویز نمود. سمعک در شرق تهران در تشخیص و تجویز بهترین سعک ها همواره به دنبال بهبود کیفیت شنوایی شماست. 

 

خدمات سمعک پیروزی 

 

۴- بعد از انتخاب نوع سمعک قالب گیری برای ساخت سمعک مناسب انجام می شود انجام قالب گیری بسته به نوع سمعک ندارد و تقریبا برای تمامی مدل سمعک ها به غیر از سمعک های پشت گوشی با قالب باز این کار صورت می گیرد . قالبگیری به ویژه برای ساخت سمعک های نامرئی بایستی بطور کامل و دقیق انجام شود چون اگر قالب ساخته شده ناقص باشد یا نقصی داشته باشد سمعک ساخته شده روی گوشی بیمار ممکن است مشکلاتی مثل سوت کشیدن یا حرکت کردن داشته باشد بنابراین انجام قالب گیری به صورت دقیق برای ساخت یک سمعک مناسب برای بیماران امری ضروری می باشد .

برای انجام قالب گیری از مواد مخصوص این کار استفاده می شود .این مواد توسط یک ماده سخت کننده و سرنگ مخصوص قالب گیری در داخل گوش بیمار تزریق شده و بعد از چند دقیقه کوتاه سفت میشود و در این مرحله می توان قالب را از گوش بیمار خارج و برای ساخت آماده کرد.

 

آزمایش های شنوایی سنجی 

 

۵- در مرحله بعد سمعک برای ساخت به لابراتوار ارسال می گردد و بعد از دو یا سه روز بسته به نوع آن آماده می شود بیمار حتماً بایستی شخصاً برای تحویل سمعک مراجعه نماید چون سمعک ساخته شده بایستی روی گوش بیمار قرار گرفته و از لحاظ وضعیت قالب کنترل شده و همچنین بسته به نوع سمعک که از نوع دیجیتال یا هوشمند یا نیمه دیجیتال باشد روی گوش بیمار توسط کامپیوتر تنظیم شود این تنظیم یک تنظیم اولیه برای سمعک می باشد و بیمار بایستی حداقل یک ماه از سمعک استفاده نماید و بعد از آن برای تنظیم مجدد و رفع عیوب احتمالی به کلینیک مراجعه نماید.

سمعک پیروزی یکی از معتبر ترین کلینیک های شنوایی سمعک در شرق تهران در تمامی این مراحل بیماران را مورد حمایت قرار داده و تا یک سال ارزیابی های دوره ای شامل شنوایی سنجی و تنظیمات سمعک به صورت کاملاً رایگان برای بیمار انجام می شود تمامی سمعک ها دارای گارانتی معتبر بوده و بعد از اتمام زمان گارانتی نیز شامل خدمات پس از فروش توسط کلینیک پیروزی می باشند و بیماران نباید هیچ گونه نگرانی در مورد خرابی های احتمالی در آینده باشند.

در کلینیک پیروزی سمعک قبل از سفارش برای بیمار تست می شود و بعد از سفارش نیز چنانچه تا یک ماه بیمار از سمعک تجویز شده رضایت نداشته باشد سمعک پس گرفته میشود.

 

قالبگیری سمعک 

 

مراحل قالبگیری سمعک تا ساخت:

 قالبگیری در سمعک پیروزی

 

 سمعک

 

سمعک 

 سمعک پیروزی

  

سمعک 

 

 

 

اگر شما در حال مطالعه این مقاله هستید احتمالاً به دنبال اطلاعاتی درمورد انواع سمعک و بهترین مکان برای خرید سمعک هستید و دائماً به دنبال این سوال هستید که سمعک خود را از کجا تهیه کنم؟! 

 

  خرید سمعک

 

 

کاربرد سمعک چیست؟

سمعک یک وسیله الکترونیکی است که اصوات محیطی را از طریق یک میکروفون جمع آوری کرده و توسط یک تقویت کننده یا آمپلی فایر انها را تقویت کرده و به گوش ما می رساند . بنابراین کاربرد سمعک برای افرادی است که به هر دلیل در شنیدن اصوات محیط یا گفتار دیگران مشکل دارند و یا برخی از صداها را اصلاً نمی شنوند.

 

انواع سمعک از لحاظ تکنولوژی، اندازه و برند

سمعک ها از لحاظ تکنولوژی به چهار دسته تقسیم بندی می شوند:

۱- سمعک های آنالوگ:
این سمعک ها ابتدایی ترین نوع سمعک ها هستند که از لحاظ اقتصادی قیمت پایین تری نسبت به سایر انواع سمعک ها دارند. در این سمعکها یک کلید خاموش و روشن و یک درجه برای کم و زیاد کردن صدا وجود دارد و تقریباً انها  صدا را به یک میزان افزایش می دهند. بنابراین برای تمامی افتهای شنوایی و بیماران گزینه مناسبی نیستند.

 

 

 سمعک های آنالوگ

 

 

۲- سمعک های دیجیتال:
این سمعک ها توسط کامپیوتر تنظیم می شوند و ادیولوژیست می تواند بر اساس نیاز و افت شنوایی بیمار صدای سمعک را تنظیم کند بنابراین رضایت بیمار از این سمعک ها نسبت به سمعک آنالوگ بیشتر می باشد.

 

 

 سمعک های دیجیتال

 

 

۳- سمعک های هوشمند:
این سمعک ها نمونه پیشرفته سمعکهای دیجیتال می باشند و می توانند بسته به محیطی که بیمار در آن قرار می گیرد ( شلوغ یا خلوت) صدای سمعک تغییر کند و اصوات مزاحم را حذف نماید.

 

 

 سمعک های هوشمند

 

 

۴- سمعک های وایرلس یا بلوتوث دار:
در این سمعکها که آخرین تکنولوژی در سمعک می باشد امکان برقراری ارتباط بین دو سمعک و یا بین سمعک و سایر وسایل ارتباطی مثل تلویزیون یا موبایل وجود دارد.

 

 

 سمعک های وایرلس

 

 

انواع سمعک از نظر شکل ظاهری

سمعک ها از لحاظ شکل ظاهری در دو دسته اصلی داخل گوشی و پشت گوشی طبقه بندی می شوند.

 سمعک های داخل گوشی از لحاظ اندازه در ۴ اندازه ساخته می شوند:

 

 

 انواع سمعک از نظر شکل

 

 

۱- سمعک نامریی iic:
این سمعک ها جدیدترین و کوچکترین سمعک داخل گوشی هستند که در عمق کانال گوش بیمار گذاشته می شود. البته به شرط آنکه کانال گوش بیمار از لحاظ اندازه و شکل امکان آن را داشته باشد. این سمعک ها برای بیمارانی که افت شنوایی خفیف داشته باشند مناسب می باشد.

 

 

 سمعک نامرئی

 

 

۲- سمعک کاملا داخل کانال cic:
این سمعک ها مقداری از سمعک های نامرئی بزرگ تر می باشند و به طور کامل داخل کانال گوش بیمار قرار می گیرند. این سمعک ها نیز از لحاظ ظاهری مخفی می باشند و برای افت های خفیف تا متوسط مناسب هستند.

 

 

سمعک داخل کانالی 

 

 

۳- سمعک کانال itc:
این سمعک ها برای افت شنوایی شدیدتر استفاده می شود و از لحاظ اندازه از سمعک های داخل گوشی بزرگ تر می باشد.

 

 

 سمعک کانال itc

 

 

۴- سمعک های داخل گوشی ite:
این سمعکها بزرگترین اندازه در سمعک های داخلی گوشی را دارند و برای بیمارانی که کاهش شنوایی متوسط تا شدید دارند مناسب می باشد.

 

 

 

 سمعک های داخل گوشی

 

 انواع سمعک داخل گوشی

 

مزیت سمعک های داخل گوشی

مهمترین و به عبارتی بهترین مزیت این سمعک ها مخفی بودن آن ها از لحاظ ظاهری می باشد، چرا که اکثر بیماران دوست دارند که کسی متوجه وجود سمعک در گوش آنها نشود.

 

سمعک در افسریه 

 

معایب سمعک های داخل گوشی

هر وسیله هرچه ظریف تر باشد بنابراین میزان خرابی آن نیز بیشتر می شود و احتیاج به مراقبت و نگهداری بیشتری دارد. بنابراین می توان گفت عمده ترین عیب سمعک های داخل گوشی زودتر خراب شدن آنها می باشد و بایستی مرتبا  تمیز نگه داشته شود چونکه  به جرم گوش بسیار حساس بوده و از کار می افتد.

 عیب دیگر این سمعک ها محدودیت آنها برای استفاده در افت شنوایی شدید  می باشد.

 عیب دیگر این سمعک ها عدم امکان تجویز برای کودکان به ویژه کودکانی که در سن رشد هستند می باشد.

 و عیب دیگر عدم امکان تجویز برای بیمارانی که دچار عفونت های مزمن گوش میانی باشند.

سمعک های پشت گوشی  bte:

این سمعک ها همانطور که از نام آن پیداست در پشت لاله گوش بیمار قرار می گیرد و صدا از طریق یک تیوب به قالبی که داخل گوشی بیمار قرار می گیرد منتقل می شود. این سمعکها برای تمامی افتهای شنوایی از خفیف تا شدید قابل استفاده می باشند و برای کودکان نیز بهترین گزینه هستند.

سمعک های پشت گوشی از لحاظ ظاهری به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:

۱- سمعک پشت گوشی با قالب استاندارد
۲- سمعک پشت گوشی با بلندگوی داخل کانال
۳- سمعک پشت گوشی با قالب باز

 

 سمعک های پشت گوشی

 

 جدیدترین سمعک های پشت گوشی

 

 انواع سمعک های داخل کانالی

 

 

جدیدترین نوع سمعک های پشت گوشی سمعک های رسیور داخل کانال می باشند که از لحاظ اندازه بسیار کوچک بوده و تقریباً از لحاظ ظاهری نمای بسیار خوبی روی گوشی بیمار دارند.

 

 

سمعک های رسیور دار 

 

 

مزیت سمعک پشت گوشی

مهمترین مزیت این سمعکها این است که برای تمامی بیماران در هر سن قابل استفاده می باشد و دیگر آن که نسبت به سمعکهای داخل گوشی دوام و استحکام بالاتری داشته و برای هر میزان کم شنوایی  قابل تجویز می باشند.

 

معایب سمعک پشت گوشی

مهمترین اشکال این سمعکها شکل ظاهری آن ها می باشد و برای آن دسته از بیماران که نمی خواهند دیگران متوجه کم شنوایی یا سمعک آنها بشوند گزینه مناسبی نیستند.

 

انواع سمعک بر اساس مارک یا برند

امروزه از لحاظ تکنولوژی و ظاهری برندهای معتبری از سمعک در ایران وجود دارد . بیماران بایستی به این نکته توجه داشته باشند که سمعکی تهیه کنند که از لحاظ خدمات و پشتیبانی در ایران برتر باشد.

 

 

 انواع مارک سمعک

 

 

آن دسته از بیمارانی که سمعک خود را از خارج از ایران تهیه می کنند ممکن است در خدمات و تنظیمات سمعک خود به مشکل برخورد کنند، چرا که این سمعک ها در داخل ایران خدمات نداشته و برنامه ای جهت تنظیم آنها نیز وجود ندارد. بنابراین اگر سمعک آنها خراب شود و یا نیاز به تنظیم داشته باشد برای آنها کاری نمی توان انجام داد.

معتبر ترین مارک های سمعک در ایران

۱- سمعک اتیکن oticon:
این سمعک ساخت کشور دانمارک میباشد و تمامی مدلهای سمعک داخل گوشی تا پشت گوشی با تکنولوژی های دیجیتال، هوشمند و بلوتوثی را دارا هست و دارای نمایندگی فعال داخل ایران می باشد.

۲- سمعک برنافون bernafon:
این سمعک ساخت کشور سوئیس میباشد و تمامی مدلهای سمعک را داراست و دارای نمایندگی فعال داخل ایران است.

۳- سمعک سونیک sonic:
این سمعک ساخت کشور آمریکا می باشد و دارای خدمات پس از فروش و نمایندگی فعال در ایران است.

۴- سمعک زیمنس:
این سمعک ساخت کشور آلمان می باشد که از قدیمی ترین شرکت های تولید کننده سمعک در دنیا می باشد و دارای تمامی مدل ها و تکنولوژی های روز سمعک بوده و نمایندگی فعال داخل ایران دارد.

۵- سمعک ویدکس  widex:
این سمعک ساخت کشور دانمارک می باشد و ظریف ترین سمعک های داخل گوشی در تکنولوژیهای مختلف را داراست و نمایندگی فعال داخل ایران دارد.

۶- سمعک یونیترون  unitron:
این سمعک ساخت کشور کانادا میباشد و دارای نمایندگی فعال داخل ایران است.

در انتخاب برند سمعک بیماران بایستی توجه داشته باشند که تمامی سمعک های ذکر شده دارای گارانتی و خدمات از ۲ تا ۳ سال به صورت کاملاً رایگان می باشند. و همچنین ممکن است یک برند یا مارک سمعک برای تمامی بیماران با انواع کم شنوایی مناسب نباشد و انتخاب نوع و برند سمعک برای آنها سخت و پیچیده باشد. بنابراین بایستی این امر را به ادیولوژیست خود محول نمایند و با اعتماد به ادیولوژیست انتخاب سمعک را به عهده او بگذارند.

 

 

سمعک از کجا بخریم؟ 

 

چگونه و از کجا سمعک بخریم؟

برای خرید سمعک شما بایستی یک کلینیک شنوایی سنجی و سمعک را انتخاب نمایید و از مراجعه به کلینیک های متعدد پرهیز کنید.

 با مراجعه به کلینیک شنوایی بایستی گوش شما توسط ادیولوژیست مربوطه مورد ارزیابی قرار گیرد. انجام معاینات و تست شنوایی به شنوایی شناس یا ادیولوژیست کمک می کند تا اطلاعات کاملی در مورد وضعیت شنوایی شما و وجود مشکلاتی از قبیل جرم گوش، عفونت و ترشح گوش و انواع بیماری های گوش میانی و داخلی به دست آید. بعد از تهیه ادیو گرام از گوش بیمار که اصطلاحاً نوار گوش نیز نامیده می شود سمعک مناسب برای بیمار انتخاب و تجویز می شود.

فرآیند خرید بهترین و مناسبترین سمعک با توجه به تنوع قیمت ها و برندها فرایندی سخت می باشد که توسط توافق بین بیمار و  ادیولوژیست انجام می شود.

 

 خرید سمعک از سمعک پیروزی

 

 

بیماران توجه داشته باشند که لزوماً گرانترین سمعک بهترین سمعک برای آنها نخواهد بود.

خرید سمعک از غیر ادیولوژیست یا مراکزی مثل داروخانه ها یا تجهیزات پزشکی به ضرر بیمار خواهد بود چرا که برای تجویز یک سمعک مناسب برای بیمار نیاز به ارزیابی های تخصصی شنوایی و انجام قالب گیری مناسب وجود دارد که در اینگونه مراکز انجام نمی شود و برای تمامی بیماران مدل های مشابهی  عرضه می شود. بنابراین سمعک ها می توانند به شنوایی بیمار آسیب وارد نمایند و مطلب دیگر  آنکه خرید سمعک نیاز به خدمات پس از فروش دارد که شامل تنظیمات و تعمیرات می باشد که در اینگونه مراکز انجام نمی شود.

یک متخصص شنوایی یا ادیولوژیست دارای مدرک معتبر آکادمیک در زمینه شنوایی و سمعک می باشد و بایستی دقت داشت که سمعک یک وسیله پزشکی است که از لحاظ ضریب  حساسیت پزشکی درجه دو محسوب می شود یعنی اگر به درستی تجویز نشود سبب آسیب جدی و ناشنوایی برگشت ناپذیر می شود.

 متاسفانه بارها با بیمارانی مواجه می شویم که سمعک های متفرقه یا تقلبی را از جاهای مختلف تهیه کرده اند و در خدمات آنها نیز دچار مشکل شدند.

 

مزایای خرید سمعک از کلینیک شنوایی پیروزی

- انجام تست های تخصصی شنوایی توسط دستگاه های جدید و به روز توسط ادیولوژیست
-وجود متخصص گوش و حلق و بینی برای آن دسته از بیمارانی که احتیاج به درمان دارویی یا جراحی و یا نیاز به جرم گیری داشته باشند.
- تجویز سمعک های اصلی با گارانتی معتبر از شرکت مربوطه
- ارائه خدمات پس از فروش سمعک شامل تنظیمات و سرویس های دوره ای
- ارائه فاکتور خرید سمعک برای آن دسته از بیمارانی که دارای بیمه های تکمیلی می باشد.
- امکان تست سمعک قبل از سفارش آن
- امکان مرجوع کردن سمعک تا یک هفته توسط بیمار در صورت نارضایتی
- ارائه باطری رایگان برای چند ماه به بیمارانی که سمعک دریافت می کنند.

 سمعک پیروزی در منطقه شرق تهران در چندین کلینیک خدمات ارائه می دهد. اگر به دنبال سمعک در شرق تهران، سمعک در جنوب تهران، سمعک در افسریه، سمعک در مشیریه و ... هستید می توانید به این کلینیک ها مراجعه نمایید.

چند نکته طلایی 

کم شنوایی در افراد مختلف متفاوت می باشد و اغلب موارد به صورت تدریجی ایجاد می شود. اگر اطرافیان از شنوایی ما شکایت دارند با مراجعه به کلینیک شنوایی و انجام یک تست ساده شنوایی سنجی نوع و میزان کم شنوایی خود را مشخص کنیم و ببینیم که آیا به  استفاده از سمعک نیاز داریم یا خیر.

هیچگاه تجربه دیگران در استفاده از سمعک را برای سمعک خود ملاک قرار ندهیم چرا که نوع و میزان کم شنوایی و همچنین نوع سمعک در بیماران مختلف متفاوت می باشد بنابراین میزان رضایتمندی از سمعک هم  متفاوت خواهد بود.

این واقعیت را بپذیریم که سمعک می تواند شنوایی ما را دوباره به اندازه طبیعی بازگرداند. البته این بدان معنا نیست که سمعک مشکل شنوایی ما را درمان می کند دقیقا مثل عینک که مشکل بینایی را درمان نمی کند .در واقع سمعک باعث بهبود حس شنوایی و به عبارتی بهبود کیفیت زندگی ما در ارتباطات روزمره می شود.

استفاده از سمعک فقط ویژه افراد مسن نمی باشد. تعداد زیادی از کودکان، نوجوانان و جوانان با مشکلات مختلف شنوایی وجود دارند که نیاز به تجویز سمعک دارند و از سمعک استفاده می کنند. در واقع سمعک نشانه پیری نیست و کم شنوایی می تواند در هر سنی اتفاق بیفتد.

واقعیت دیگر آنکه به سمعک فقط از بعد ظاهری نباید نگاه کرد و فقط به دنبال سمعک های نامرئی و غیر قابل دید نباشیم . ممکن است این سمعکها برای همه بیماران مناسب نباشند و مشکل بیمار را حل نکنند. بنابراین انتخاب شکل سمعک خود را به عهده ادیولوژیست خود بگذاریم.

 تکنولوژی های جدید امروزی سمعک های پشت گوشی با اندازه های بسیار کوچک و غیر قابل دید را به بازار عرضه کرده که می توان از آنها بهره گرفت.

برندهای سمعک

سمعک سونیک

سمعک یونیترون

سمعک زیمنس

سمعک برنافن

سمعک فوناک

سمعک ویدکس

سمعک اتیکن

تازه های سمعک

قیمت سمعک1403{بررسی 4 فاکتور مهم و اثرگذار بر قیمت سمعک}-سمعک پیروزی

تست تمپانومتری(Tympanometry) الزامی برای کودکان|تفسیرنتیجه+درمان

برای نوزاد خود کدام تست شنوایی را انجام دهیم؟

نوروپاتی شنوایی یا اختلال طیف نوروپاتی

پرسش و پاسخ

حسین طاهرمنصوری

سلام درمان جابجایی مایع گوش که باعث سرگیجه و حالت تهوع شده در کلینیک شما انجام میشود
۱۴۰۲/۰۱/۲۵
operator

اپراتور

سلام خیر
۱۴۰۲/۰۱/۲۵

محسن رحیم زاده

بیمه های طرف قرارداد رو ذکر میکنید لطفا، ایا از بیمه بانک میشه استفاده کرد؟
۱۴۰۱/۰۵/۰۷
operator

اپراتور

سلام‌، ما طرف قرارداد با بیمه نیستیم فقط فاکتور به شما میدهیم.
۱۴۰۱/۰۵/۰۷

منصورساروقی

من کم شنوایی دارم ونیاز به سمعک لطفا جهت تهیه آن هماهنگ فرمائید
۱۴۰۱/۰۴/۲۱
operator

اپراتور

سلام‌باید به کلینیک‌مراجعه و قالبگیری انجام دهید.
۱۴۰۱/۰۴/۲۱

اسماعیل مرشدکیا

قصد خرید سمعک شارژی هوشمند رو دارم
۱۴۰۰/۱۲/۱۲
operator

اپراتور

فعلا نوع شارژی موجود نیست
۱۴۰۰/۱۲/۱۲

اسماعیل مرشدکیا

با درود قصد خرید سمعک دارم برای هر دو گوش امکان ارسال پیش فاکتور هست دکتر هم تجویز کرده
۱۴۰۰/۱۲/۱۲
operator

اپراتور

سلام، بعد از سفارش و خرید سمعک برای شما فاکتور نهایی صادر میشود.
۱۴۰۰/۱۲/۱۲

متین

از کجا سمعک بخریم؟
۱۴۰۰/۰۳/۰۲
operator

اپراتور

برای خرید سمعک نیاز دارید که تست های شنوایی سنجی را انجام دهید و برای انجام این تست ها باید به کلینیک های شنوایی سنجی مراجعه نمایید. کلینیک سمعک پیروزی بهترین خدمات شنوایی سنجی و انواع سمعک را به عزیزان کم شنوا ارائه می دهد. همچنین این کلینیک تست های غرباگری کودکان و نوزادان را نیز انجام می دهد. 
۱۴۰۰/۰۳/۰۲

جلیلوند

سمعک ها از نظر تکنولوژی چند نوع هستند؟
۱۴۰۰/۰۳/۰۲
operator

اپراتور

به طور کلی سمعک ها از نظر تکنولوژی به 4 دسته سمعک های آنالوگ، سمعک های دیجیتال، سمعک های هوشمند و سمعک های وایرلس یا بلوتوث دار تقسیم می شوند. 
۱۴۰۰/۰۳/۰۲

رسولی

سمعک چیست و چه کاربرد سمعک چیست؟
۱۴۰۰/۰۳/۰۲
operator

اپراتور

سمعک یک قطعه الکترونیکی است که صداهای محیط را تقویت و به افراد کم شنوا کمک میکند تا صداها را راحتر بشنوند. سمعک به برقراری ارتباط افراد کم شنوا با سایر افراد کمک شایانی کرده است. سمعک در انواع و مدل های متفاوتی وجود دارد که با توجه به شرایط شنوایی و مدل مجرای گوش فرد تجویز می شود. 
۱۴۰۰/۰۳/۰۲

ثبت پرسش جدید

نام و نام خانوادگی را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید یا ایمیل صحیح نیست
متن را وارد کنید
fast-insta fast-call